Kapacitete

Kapacitete

Delovni čas

DELOVNI ČAS:

torek - sobota  od 11.00  do  22.00

nedelja  od 11.00  do  20.00

ponedeljek ZAPRTO


 

 

 

Kontakt

04 / 53 33 402
avsenik@avsenik.com
Gostilna in restavracija Avsenik
"Pri Jožovcu“
Begunje 21,
4275 Begunje na Gorenjskem

Kapacitete

Dvorana »Pod avsenikovo marelo»

Sprejme do 350 gostov in je ime dobila zaradi svoje okrogle oblike. Na njenem odru se vsaj dvakrat tedensko predstavljajo ansambli, ki s svojim igranjem in petjem vabijo k plesu in zabavi.
Dvorana gosti tudi televizijske oddaje, glasbena tekmovanja, koncerte in gledališke predstave. Dvorana je primerna za vse, ki bi radi organizirali dogodek poslovnega značaja, zaključne slovesnosti ob pomembnem jubileju, promocijske ali poslovne konference, kamor boste povabili izbrane poslovne partnerje in sodelavce, idealna pa je za poročna slavja.
Postavitev z mizami sprejme do 300 oseb, brez miz pa kar 350. Velik oder omogoča nastope ansamblom, zborom, plesnim in gledališkim zasedbam, sodobna tehnična oprema pa poskrbi za kakovosten zvok in osvetlitev.

Salon

Sprejme do 80 gostov in je primeren za zaključene družbe, za razna praznovanja in srečanja ter manjše poroke.

Sobi »Na Golici« in »Pri Jožovcu« - NOVO

Soba na Golici

Vabljeni v novi, prijetno urejeni sobi, poimenovani po velikih uspešnicah Ansambla bratov Avsenik, »Na Golici« in »Pri Jožovcu«. Prijetno domače vzdušje ob kaminu vas bo navdalo ob sedenju za eno od miz v sobi »na Golici«, ki je, obdana v plemenit les, prostor, kjer se čas ustavi. V sobi Pri Jožovcu je dovolj prostora tudi za zaključene družbe do 25 gostov. Prenovljeni prostori gostilne so kot nalašč za razvajanje v dvoje, druženje s prijatelji, sestankovanja in poslovna kosila.

Letni vrt pod kostanji

Letni vrt

Prijetna naravna senca, ki jo nudijo opevani kostanji, privlači obiskovalce na letni vrt, ki sprejme tudi do 200 gostov, v toplih poletnih večerih pa je prizorišče glasbenih dogodkov z živo narodnozabavno glasbo in plesom.

Domiseln otroški kotiček s toboganom, ki je postavljen v sklopu vrta, je zasnovan na temo okoliških hribov in nudi vašemu malčku kratkočasno igro medtem ko čakate na kosilo in si privoščite osvežilno pijačo.