Ponudba

Ponudba

Delovni čas

DELOVNI ČAS:

torek - sobota  od 11.00  do  22.00

nedelja  od 11.00  do  20.00

ponedeljek ZAPRTO


 

 

 

Kontakt

04 / 53 33 402
avsenik@avsenik.com
Gostilna in restavracija Avsenik
"Pri Jožovcu“
Begunje 21,
4275 Begunje na Gorenjskem

Ponudba

Kulinarična ponudba

 
Naša gostilna in restavracija je znana po dobri domači slovenski hrani, nudimo pa tudi druge mednarodne dobrote, saj k nam prihajajo gosti z vsega sveta.
Nudimo jedi po naročilu, poslovna kosila in večerje, pripravimo menije za zaključene družbe, kosila in večerje za večje skupine, dnevna in nedeljska kosila, pogostitve ob raznih dogodkih v dvorani »pod avsenikovo marelo« in seveda poroke.


Glasbeni večeri

Koncert

Vabljeni na redne glasbene večere s plesom in z živo narodnozabavno glasbo od 19.ure do 23. ure, ki jo izvajajo sami priznani domači in tuji ansambli. Program in termini večerov so objavljeni v našem letnem koledarju prireditev. Večeri se večinoma dogajajo v dvorani »pod avsenikovo marelo«, v toplih poletnih večerih pa z glasbo in s plesom zaživi letni vrt pod kostanji. Vstopnina je 10 EUR, za ansambel Saša Avsenika 15 EUR na osebo, potrebna je rezervacija. Rezervacija lože 30 EUR!

 Kliknite tukaj za ogled prireditev >>

Poslovna srečanja, seminarji

Če želite organizirati krajši seminar ali poskrbeti za dobro pogostitev vaših poslovnih partnerjev vam ponujamo podporo pri odlični izvedbi dogodka. Naša večnamenska dvorana sprejme ob postavitvi z mizami do 300 gostov, ob kino postavitvi pa celo do 350 gostov.

Poročna slavja

Dvorana »Pod avsenikovo marelo« je zaradi svoje okrogle oblike idealna za poročna in druga slavja in sprejme tudi do 200 svatov, za poroke do 50 svatov pa je primernejši salon. 
Omizja so klasična ali okrogla banketna, izbirate pa lahko med streženimi meniji, postrežbo na ploščah in bifejem.