Srečanja in dogodki

~ odlična lokacija in raznolike kapacitete ~

Hiša Avsenik razpolaga z  različnimi dvoranami in prostori za izvedbo kongresov, konferenc, strokovnih izobraževanj, seminarjev, team buildingov, sestankov ter drugih dogodkov.

 

Dvorana »Pod Avsenikovo marelo«

Glavna prednost dvorane je njena velikost – sprejme lahko do 350 udeležencev v kino postavitvi. Možne so tudi druge postavitve, od šolske, U postavitve do cabareja. Razpolaga z dnevno svetlobo in vso tehnično opremo. Iz dvorane je direkten izhod na letni vrt pod kostanji, ki je ob lepem vremenu idealen za postrežbo odmorov za kavo, kosil in večerij.

Dvorana Roblek

Pred kratkim smo za vas popolnoma prenovili dvorano Roblek. Slogovna dovršenost, notranja oprema, umetniški vitraži in razkošni leseni strop dajejo dvorani Roblek noto elegance in prestiža, hkrati pa z detajli gorenjskih »marel« ohranja elemente tradicije.

Sprejme do 80 gostov in v njem lahko organiziramo za vas seminarje, manjše poslovne konference, sestanke v različnih postavitvah.

 

Muzejska dvorana

Večnamenska Muzejska dvorana je idealna za strokovno srečanje, seminar ali katere druge vrste dogodka. Sprejme do 80 udeležencev. Razpolaga z vso tehnično opremo. V enkratnem muzejskem ambientu bodo udeleženci doživeli nepozabno srečanje.

 
 
 

Soba Pri Jožovcu

Prenovljen prostor, ki nadaljuje tradicijo gostilne iz leta 1865 s pridihom sodobnosti, zagotavlja intimnost ter nadvse prijetno vzdušje. Primerna je za sestanke do 25 gostov.

 

Letni vrt pod kostanji

Na letnem vrtu pod kostanji, ki s svojimi krošnjami nudijo bogato senco, lahko doživite enkraten sprejem tako v lepem vremenu kot tudi v zimskem času, ko vas pričaka topel punč ob soju bakel.

Gostilna in restavracija Avsenik

Begunje 21
4274 Begunje na Gorenjskem
Blizu nas
  • Ljubljana 50 km
  • Kranjska Gora 40 km
  • Bled7 km
  • Celovec (A)54 km
  • Koper 150 km
  • Letališče Jožeta Pučnika 30 km